Portekiz'in Uluslar Ligi'nde mücadele edeceği aday kadro resmi olarak açıklandı. Deneyimli teknik direktör Jorge Jesus tarafından duyurulan listede, hem tecrübeli futbolcular hem de genç yetenekler bir arada yer aldı.
Cristiano Ronaldo 41 Yaşında Kadroda
Kadroda en çok dikkat çeken isimlerin başında Cristiano Ronaldo geldi. 41 yaşındaki tecrübeli golcü, Jorge Jesus'un tercihiyle milli takıma davet edildi. Öte yandan Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın yeni transferi Rafael Leao da kadroda kendine yer buldu.
Kaleci ve Savunma Hattı
Milli takımın savunma ve kaleci pozisyonlarında Avrupa'nın dev kulüplerinde forma giyen isimler tercih edildi. Kaleci pozisyonunda Diogo Costa (FC Porto), Rui Silva (Sporting Portekiz) ve Samuel Soares (Benfica) yer aldı.
Savunma hattında ise Gonçalo Inácio (Sporting Portekiz), Renato Veiga (Villarreal), Rúben Dias (Manchester City), Tomás Araújo (Benfica), João Cancelo (FC Barcelona), Diogo Dalot (Manchester United), Nuno Tavares (Lazio) ve Nuno Mendes (Paris Saint-Germain) görevlendirildi.
Orta Saha ve Hücum Hattı
Orta saha kurgusunda Premier League, Suudi Arabistan ve Fransa liglerinden önemli isimler kadroya çağrıldı. Bu bölgede Bruno Fernandes (Manchester United), João Palhinha (Benfica), Ruben Neves (Al Hilal), João Neves (Paris Saint-Germain), Vitinha (Paris Saint-Germain) ve Bernardo Silva (Real Madrid) yer aldı.
Hücum hattında ise Cristiano Ronaldo (Al-Nassr), Fábio Silva (Borussia Dortmund), Francisco Trincão (Al-Ahli), Francisco Conceição (Juventus), Gonçalo Ramos (AC Milan), João Félix (Al Nassr), Pedro Neto (Chelsea) ve Rafael Leão (Galatasaray) forma bekleyecek.

