Galatasaray'ın yeni transferi Batrakov için 50 milyon euro tahmini
Rus gazeteci Alexander Yershov, Galatasaray'ın 25 milyon euro bonservis ödediği Aleksey Batrakov'un yaklaşık 50 milyon euroya satılabileceğini savundu.

Rus gazeteci Alexander Yershov, Galatasaray'ın 25 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Aleksey Batrakov için 50 milyon euro satış tahmininde bulundu. Türkiye'ye konuşan Yershov, oyuncunun sarı-kırmızılı ekipteki uyum sürecini ve transferin mali detaylarını değerlendirdi.
Taraftarlara seslenen Yershov, futbolcuya güvenilmesi gerektiğini vurgulayarak satış bedeliyle ilgili beklentisini aktardı.
"Batrakov'a güvenin."
"Galatasaray'ın Batrakov'u yaklaşık iki katı bir fiyata satabileceğine eminim."
İlgili bir başka gelişmeyi de buradan okuyabilirsiniz:
"Sadece kendine güven duymaya ihtiyacı vardı"
Batrakov'un Türkiye'deki uyum sürecinin sona erdiğini kaydeden Yershov, oyuncunun Şampiyonlar Ligi'nde attığı 2 golün kendisini olumlu etkileyeceğini belirtti.
"Sadece kendine güven duymaya ihtiyacı vardı."
Futbolcunun kariyerinde daha iyi noktalara ulaşacağına inandığını aktaran gazeteci, bu gelişimde takımın ve turnuvaların rolüne dikkat çekti.
"Galatasaray'da üst düzey yıldızlarla birlikte olmasının ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmesinin onu daha da iyi bir noktaya taşıyacağından eminim."
Futbol kategorisinden bir başka haber:
Transferin mali ayrıntılarını da anlatan Yershov, Lokomotiv'in Batrakov'u daha düşük bir bedelle satmayacağını ve sözleşmede yalnızca ilk beş ligdeki kulüpler için geçerli bir tazminat maddesi bulunduğunu söyledi. Lokomotiv'in mali sorunları bulunduğunu belirten gazeteci, transferin gerçekleşebilmesi için menajerlerin de almayı bekledikleri paradan vazgeçtiğini bildirdi.
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumla Haber Merkezi, kurumların açıklamaları ve gün içindeki gelişmeleri derleyerek okurlara aktaran haber masasıdır. Düzeltme ve bilgi talepleri için iletişim sayfasını kullanabilirsiniz.















