Galatasaraylı Aleksey Batrakov'dan Victor Osimhen ve Torreira sözleri
Galatasaray'ın yeni transferi Aleksey Batrakov, Victor Osimhen'in kendisine gösterdiği yakınlığı, penaltı jestini ve Torreira'nın desteğini anlattı.

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde Lokomotiv Moskova'dan kadrosuna kattığı Aleksey Batrakov, Fedor Smolov'un YouTube kanalına konuk olarak takım içindeki uyumunu ve takım arkadaşlarını aktardı. 21 yaşındaki futbolcu, ilk maçına giderken otobüste yaşadığı bir anıyı ve Victor Osimhen ile Torreira'nın kendisine gösterdiği yakınlığı paylaştı.
Osimhen'in Jestleri ve Takım Arkadaşlığı
Otobüse bindiğinde nereye oturacağını sorduğunu ve herkes yerini alana kadar beklediğini belirten Batrakov, sonradan gelen Osimhen'in kendisini VIP koltuğuna çağırdığını aktardı. Osimhen'in mini turnuvada kendisine final penaltısını verdiğini ve golün ardından sahayı koşarak kutladığını ifade eden genç futbolcu, "Final penaltısını bana verdi, durum 2-2'ydi ve topu verip 'Al sen vur' dedi. Ben golü attım ve sırf benimle sevinmek için sahanın ta diğer ucundan bana doğru koştu. Harika bir jestti. O, harika biri" şeklinde konuştu.
Galatasaray'a transfer olduktan sonra takım arkadaşlarının ilgisiyle karşılaştığını dile getiren Batrakov, Torreira'nın ilk günden beri kendisine destek olduğunu belirtti. Stadyumdaki atmosferi inanılmaz olarak nitelendiren futbolcu, Barcelona'ya attığı gole de değinerek galibiyet alamamış olmanın eksikliğini hissettiğini kaydetti.
Bu konuda daha önce yayınladığımız bir başka haber:
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumla Haber Merkezi, kurumların açıklamaları ve gün içindeki gelişmeleri derleyerek okurlara aktaran haber masasıdır. Düzeltme ve bilgi talepleri için iletişim sayfasını kullanabilirsiniz.



































