Şırnak'ta otobüs kazası: 1 ölü, 14 yaralı
Şırnak'ın Uludere ilçesinde yolcu otobüsü ile TIR'ın çarpışması sonucu kontrolden çıkan araç eve girdi, şoför yaşamını yitirdi.

ŞIRNAK / TEKHA
Şırnak’ın Uludere ilçesinde yolcu otobüsü ile TIR’ın çarpışması sonucu yaşanan kazada, otobüs şoförü Sabri Yumak hayatını kaybetti, 14 kişi yaralandı. Çarpışmanın ardından kontrolden çıkan otobüs, yol kenarındaki bir eve çarptı.
Kontrolden çıkan otobüs eve çarptı
Kaza, sabah saatlerinde Uludere ilçesine bağlı Hilal beldesinin girişinde meydana geldi. 06 BY 7711 plakalı yolcu otobüsü ile plakası henüz öğrenilemeyen TIR çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan otobüs, yol kenarında bulunan bir eve çarparak durabildi.
Kazanın ihbar edilmesi üzerine olay yerine AFAD, itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri gönderildi. Kazada yaralanan 15 kişi, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Kurtalan ve Şırnak’taki hastanelere nakledildi.
Gündem kategorisinden bir başka haber:
Ağır yaralanan otobüs şoförü Sabri Yumak, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 14 kişinin tedavilerinin sürdüğü bildirildi.
Kaza hakkında soruşturma başlatıldı
Uludere ilçesine bağlı Hilal beldesinde meydana gelen kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Gündem kategorisinden bir başka haber:
Kaynak: TEKHA
Burak Ulu, dijital gazetecilik, haber doğrulama (fact-checking) ve arama motoru optimizasyonu (SEO) odaklı haber üretimi alanlarında 8 yılı aşkın deneyime sahip bir gazeteci ve editördür. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun olan Ulu, üniversite yıllarında yerel ve ulusal ajanslarda muhabirlik yaparak sektöre adım atmıştır. Kariyeri boyunca politika, ekonomi, güncel gelişmeler ve teknoloji kategorilerinde yüzlerce özel habere, röportaja ve saha araştırmasına imza atmıştır.















