İzmir'de evinde iklimlendirme sistemli kenevir yetiştiren şüpheli tutuklandı
İzmir'in Balçova ilçesinde jandarma ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda, evinde kenevir yetiştiren şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İzmir’in Balçova ilçesinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, evinde iklimlendirme yöntemiyle yasa dışı kenevir yetiştirdiği belirlenen şüpheli tutuklandı.
İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde imalatı ve ticaretinin önlenmesine yönelik yürüttükleri çalışmalar kapsamında K.A. isimli şüphelinin Balçova ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki evinde iklimlendirme yöntemiyle yasa dışı kenevir yetiştirdiğini belirledi.
**Evde Skunk ve Yetiştirme Malzemeleri Ele Geçirildi**
Belirlenen adrese önceki gün operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, evde gerçekleştirdikleri aramalarda 1 kilo 219 gram skunk, 4 kök skunk bitkisi, 1 uyuşturucu öğütme aparatı ve çeşitli iklimlendirme malzemeleri ele geçirdi. Operasyon kapsamında K.A. yakalandı.
Gündem kategorisinden bir başka haber:
Jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye gönderilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: TEKHA
Burak Ulu, dijital gazetecilik, haber doğrulama (fact-checking) ve arama motoru optimizasyonu (SEO) odaklı haber üretimi alanlarında 8 yılı aşkın deneyime sahip bir gazeteci ve editördür. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun olan Ulu, üniversite yıllarında yerel ve ulusal ajanslarda muhabirlik yaparak sektöre adım atmıştır. Kariyeri boyunca politika, ekonomi, güncel gelişmeler ve teknoloji kategorilerinde yüzlerce özel habere, röportaja ve saha araştırmasına imza atmıştır.



































