İzmir 34°C
Dolar
46,6277
Euro
53,2210
© 2026 Yorumla.Net: Teknoloji, Oyun, Blog, Magazin Haberleri
Haber Yazılımı: Aladağ Bilişim

İstanbul'da 30 Haziran Koruyucu Aile Günü etkinliğinde Vali Ziya Polat çocuklarla buluştu

İstanbul'da 30 Haziran Koruyucu Aile Günü etkinliğinde Vali Ziya Polat, koruyucu ailelerle bir araya gelerek çocukların mutluluğunu paylaştı.

Yayınlanma
2 Dk Okuma Süresi

İstanbul'da yer alan VE Hotels Beylerbeyi'nde düzenlenen buluşmada, sevgi, dayanışma ve aile olmanın önemi bir kez daha vurgulandı. Program süresince Vali Ziya Polat, koruyucu ailelerle yakından ilgilenerek çocuklarla sohbet etti ve onların mutluluğunu paylaştı. Etkinlik, samimi anlara sahne olurken, koruyucu ailelerin topluma sağladığı katkının büyüklüğü üzerinde duruldu.

Vali Polat, yaptığı konuşmada çocuklara sıcak bir yuva açan koruyucu ailelerin büyük bir fedakârlık örneği sergilediğini ifade etti. Polat, "Koruyucu ailelik; sevginin, merhametin ve dayanışmanın en güzel yansımasıdır." sözleriyle bu önemli görevin anlamını dile getirdi. Ayrıca, "Çocuklarımızın güvenli ve sevgi dolu bir aile ortamında büyümesine katkı sağlayan tüm koruyucu ailelerimize gönülden teşekkür ediyor, 30 Haziran Koruyucu Aile Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum." dedi.

Programda, koruyucu aile hizmetlerinin çocukların sağlıklı gelişimi ve geleceğe güvenle hazırlanması açısından taşıdığı önem bir kez daha vurgulandı. Etkinlik, günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi. 30 Haziran Koruyucu Aile Günü kapsamında gerçekleştirilen buluşma, koruyucu aile modelinin yaygınlaştırılması ve toplumsal farkındalığın artırılması açısından anlamlı bir etkinlik olarak değerlendirildi.

Haberin Editörü: Emrah Aladağ

Kaynak: Haber Merkezi

İlgili Konular: