Düzce kent merkezinde yer alan Merkez Camisi avlusunda her gün yaşanan araç yoğunluğu, cami cemaati ve yolu kullanan vatandaşların tepkisine neden oluyor. Sefer Demir'in aktardığı bilgilere göre, bölgedeki yaya geçişlerinin zorlaşması üzerine vatandaşlar yetkililerden acil çözüm bekliyor.
Cami Avlusunda Kapasite Aşıldı
Merkez Camisi avlusunda bulunan resmi tabelada sadece 3 araçlık park alanı belirtilmesine rağmen, her gün çok sayıda aracın alana park edildiği açıkça görülüyor. Bu durum, ibadet etmek için camiye gelen cemaatin hareket alanını kısıtlıyor.
Yayalar Kaldırımlarda Yürüyemiyor
Sadece avlu içiyle sınırlı kalmayan yoğunluk kapsamında, bazı sürücülerin araçlarını doğrudan kaldırıma çektiği tespit edildi. Yayalar, araçlar nedeniyle geçecek yer bulmakta zorlandıklarını belirterek yetkililerden soruna bir an önce kalıcı çözüm bulunmasını talep ediyor.

