Büyükçekmece'de rezidansta silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı
İstanbul Büyükçekmece'de bir rezidansın 17'nci katındaki dairede düzenlenen silahlı saldırıda Yasin Binarci hayatını kaybetti, Mehmet Işık yaralandı.

İstanbul Büyükçekmece'de bulunan bir rezidansta saat 13.30 sıralarında düzenlenen silahlı saldırıda bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı.
DHA'nın aktardığına göre, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki rezidanstan silah sesleri duyulması üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Binanın 17'nci katındaki daireyi kontrol eden ekipler, 26 yaşındaki Yasin Binarci ve Mehmet Işık’ı kanlar içinde buldu.
Polisin haber vermesi üzerine adrese gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Yasin Binarci’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralı durumdaki Mehmet Işık ise ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
Gündem kategorisinden bir başka haber:
Olay Yerinde 3 Tabanca ve Uyuşturucu Bulundu
Polis ekiplerinin dairede yaptığı aramalarda 3 tabanca ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Silahlı saldırıyı gerçekleştiren şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumla Haber Merkezi, kurumların açıklamaları ve gün içindeki gelişmeleri derleyerek okurlara aktaran haber masasıdır. Düzeltme ve bilgi talepleri için iletişim sayfasını kullanabilirsiniz.







