Beyoğlu'nda camide döviz hırsızlığı şüphelisi tutuklandı
İstanbul Beyoğlu'nda bir camide 5 bin avro, 3 bin dolar ve 5 bin riyal çaldığı belirlenen şüpheli Esenler'deki evinde yakalanarak tutuklandı.

İstanbul Beyoğlu'nda bir camide çantada bulunan dövizlerin çalınmasıyla ilgili gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 4 Ekim'de Kocatepe Mahallesi'ndeki bir camide hırsızlık yaşanması üzerine çalışma başlattı. Yapılan incelemelerde, bir kişinin çantasındaki 5 bin avro, 3 bin ABD doları ve 5 bin Suudi riyali nin çalındığı tespit edildi.
Operasyon ve Ele Geçirilenler
AA'nın aktardığına göre, polis ekiplerinin 24 farklı iş yerinden 620 dakikalık kamera kayıtlarını incelemesiyle kimliği belirlenen E. Ş., Esenler'deki evine düzenlenen operasyonla yakalandı. Şüphelinin evindeki aramalarda 2 avro, 190 Suudi riyali, 14 bin 200 Türk lirası, 2 cep telefonu, 1 akıllı saat, 1 ruhsatsız tabanca, 1 şarjör ve 7 fişek ele geçirildi.
Gündem kategorisinden bir başka haber:
Ekipler, ruhsatsız tabancanın sahibi olduğu belirlenen Y. B.'yi de evde gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen E. Ş. tutuklanırken, Y. B. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Burak Ulu, dijital gazetecilik, haber doğrulama (fact-checking) ve arama motoru optimizasyonu (SEO) odaklı haber üretimi alanlarında 8 yılı aşkın deneyime sahip bir gazeteci ve editördür. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun olan Ulu, üniversite yıllarında yerel ve ulusal ajanslarda muhabirlik yaparak sektöre adım atmıştır. Kariyeri boyunca politika, ekonomi, güncel gelişmeler ve teknoloji kategorilerinde yüzlerce özel habere, röportaja ve saha araştırmasına imza atmıştır.
