Trabzonspor, KuPS Kuopio'yu 4-2 Yenerek 805 Gün Sonra Kazandı
UEFA Konferans Ligi'nde Finlandiya ekibi KuPS Kuopio'yu 4-2 mağlup eden Trabzonspor, Avrupa kupalarındaki 805 günlük galibiyet hasretine son verdi.

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi'nde Finlandiya'da KuPS Kuopio takımını 4-2 mağlup etti. Bordo-mavili ekip bu skorla birlikte, Avrupa kupalarında 805 gün aradan sonra ilk kez sahadan galibiyetle ayrıldı.
Yeni teknik direktör Thomas Reis yönetimindeki takım, Süper Lig'deki başarısını Avrupa kupalarına da taşıdı. Süper Lig'de sahasında Galatasaray'ı 4-0, deplasmanda ise Samsunspor'u 3-0 yenen Trabzonspor, son üç resmi karşılaşmasını kazanma başarısı gösterdi.
Onuachu Sakatlandı, Taraftar Sahaya Girdi
Karşılaşmanın 3. dakikasında takımını 1-0 öne geçiren golü kaydeden Paul Onuachu, golün hemen ardından sakatlık yaşadı. Oyuna devam edemeyen futbolcu, 9. dakikada yerini Franculino Dju'ya bıraktı.
Spor kategorisinden bir başka haber:
Maçın son bölümünde ise sahaya Türk bayrağı ile giren bir taraftar, Onana'ya sarıldı. Söz konusu taraftar, güvenlik görevlilerinin müdahalesiyle saha dışına çıkartıldı.
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumla Haber Merkezi, kurumların açıklamaları ve gün içindeki gelişmeleri derleyerek okurlara aktaran haber masasıdır. Düzeltme ve bilgi talepleri için iletişim sayfasını kullanabilirsiniz.
