Beşiktaş, futbol A takımının maç şortunun ön kısmı için süresi 2027 sezonu sonuna dek uzanan bir sponsorluk anlaşması yaptı; imza töreni Tüpraş Stadyumu’nda düzenlendi.
Anlaşmanın çerçevesi
Kulüp ile Cola Turka arasında imzalanan iş birliği, futbol A takımının şortunun ön panelini kapsıyor. Başkan Serdal Adalı, geçmişte de ortak çalışmalar yürüttüklerini hatırlatıp yeni dönemin kulüp adına hayırlı olmasını diledi.
İmza yeri ve katılanlar
Törene şu isimler katıldı:
- Serdal Adalı — Beşiktaş Kulübü Başkanı
- Wataru Fuji — Dydo Drinco Türkiye Üst Yöneticisi
- Hakan Kanber — Dydo Drinco Satış ve Pazarlama Yöneticisi
Başkan Adalı’nın mesajları
Serdal Adalı, Cola Turka’nın geçmişte Beşiktaş futbol takımında forma, erkek basketbol takımında ise isim ve forma sponsorluğu üstlendiğini hatırlattı.
“Önümüzdeki sezonun sonuna kadar futbol takımımızın şort ön sponsoru olarak Beşiktaş'ımıza destek verecek.”
Önceki Cola Turka döneminde sezon, Beşiktaş adına şampiyonlukla tamamlanmıştı. Adalı, bu yeni ortaklığın da kulübe yeni başarılar ve kupalar getireceğine inandığını vurguladı.
Küresel açılım ve Asya odaklı çalışmalar
Adalı, kulübün uluslararası ölçekte büyüme hedefleri kapsamında özellikle Asya pazarına odaklanan girişimler yürüttüklerini söyledi. Beşiktaş markasını farklı coğrafyalarda öne çıkarmak için projeler geliştirdiklerini, ayrıca bir Koreli oyuncunun transferinin bu pazardaki adımları desteklediğini aktardı.
Şirket kanadının değerlendirmesi
Dydo Drinco Türkiye Üst Yöneticisi Wataru Fuji, Beşiktaş’la yeniden aynı masada buluşmaktan memnun olduklarını belirtti; sporun çeşitli branşlarında destek programlarını sürdürdüklerini de ekledi. Fuji, Cola Turka ile Beşiktaş arasındaki geçmişe dayanan bağın bu anlaşmayla tazelendiğini ifade etti. Hakan Kanber ise iki marka arasındaki duygusal ilişkinin yeni sponsorlukla birlikte yeniden canlandığını söyledi.
Haberin Editörü: Emre ALADAĞ
İlk yorumu sen yap! Düşüncelerini bizimle paylaş.