Trendyol Süper Lig'in 6. hafta mücadelesinde Trabzonspor ile Galatasaray kozlarını paylaşırken, karşılaşma öncesinde yaşanan olaylar futbol gündemine damga vurdu. Bordo-mavili kulüpten sarı-kırmızılı ekibe transfer olan milli kaleci Uğurcan Çakır, eski takımı karşısında sahaya çıkarak kariyerinde ilk kez rakip oldu.
Isınma Anında Yoğun Protesto
Papara Park çimlerine ısınmak amacıyla ayak basan Uğurcan Çakır, ev sahibi tribünlerin sert tepkisiyle karşılaştı. Tecrübeli file bekçisi, taraftarların yoğun protestoları eşliğinde açılış seremonisine hazırlanırken, stadyum atmosferi maç öncesinde oldukça gerildi.
Stadyum Hoparlörlerinden Çalınan Manidar Şarkı
Milli kaleci sahada ısınma hareketlerini sürdürürken, ses sisteminden çalınan müzik tercihi dikkatlerden kaçmadı. Galatasaray forması giyen Uğurcan Çakır sahaya adım attığı anda stadyum hoparlörlerinden "Katıla Katıla" şarkısının çalınması, eski takımına yönelik açık bir mesaj olarak değerlendirildi.
Yeni Kaleci Andre Onana İçin Özel Anons
Karadeniz ekibinin kadrosuna kattığı yeni kaleci Andre Onana sahaya çıktığı esnada ise tribünlerdeki coşku zirveye ulaştı. Stat hoparlörlerinden yapılan "Süper Lig’in en iyi kalecisi geliyor" anonsu, Uğurcan Çakır cephesine yönelik yapılan göndermelerin dozunu daha da artırdı.
Yapılan bu anonsların hemen ardından Trabzonspor taraftarları tezahüratlarını artırarak stadyumdaki baskıyı maç düdüğü öncesinde en üst seviyeye taşıdı.

