Trabzonspor-Beşiktaş Derbisinin Hakemi Cihan Aydın Oldu
Süper Lig'in 8. haftasında oynanacak Trabzonspor-Beşiktaş karşılaşmasını hakem Cihan Aydın yönetecek. Mücadele 19 Ekim Pazartesi günü Papara Park'ta yapılacak.

Süper Lig'in 8. haftasında oynanacak Trabzonspor-Beşiktaş derbisini hakem Cihan Aydın yönetecek. Türkiye Futbol Federasyonu'nun duyurusuna göre, haftanın maçlarında görev alacak hakem kadroları belli oldu.
Karşılaşmada Cihan Aydın'ın yardımcılıklarını Bersan Duran ve Mustafa Savranlar üstlenecek. Mücadelenin dördüncü hakemi olarak ise Mehmet Türkmen görev yapacak.
Trabzonspor ile Beşiktaş arasındaki karşılaşma 19 Ekim Pazartesi günü Papara Park'ta oynanacak. Derbi mücadelesi saat 20.00'de başlayacak.
Bu konuda daha önce yayınladığımız bir başka haber:
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumla Haber Merkezi, kurumların açıklamaları ve gün içindeki gelişmeleri derleyerek okurlara aktaran haber masasıdır. Düzeltme ve bilgi talepleri için iletişim sayfasını kullanabilirsiniz.
