Okan Buruk'tan Konya maçı uyarısı: Derede boğulmayalım
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Konyaspor deplasmanı öncesinde oyuncularıyla görüşerek galibiyet serisini sürdürmelerini istedi.

Galatasaray'da Lille ve Fenerbahçe maçlarının ardından gözler Konyaspor deplasmanına çevrilirken, Teknik Direktör Okan Buruk futbolcularıyla özel bir görüşme gerçekleştirdi aktardığına göre. Şampiyonlar Ligi'nde Fransız ekibini 4-2, derbide ise ezeli rakibini 2-1 mağlup eden sarı-kırmızılılarda tecrübeli çalıştırıcı, oyuncularının aynı ciddiyeti sürdürmesini istedi.
İki önemli galibiyetin ardından oluşan coşkunun rehavete dönüşmemesi gerektiğine dikkat çeken Okan Buruk, futbolcularına, "Bana verdiğiniz sözü tuttunuz. İki önemli galibiyet aldık. Ancak Konyaspor'u yenemezsek derbinin bir anlamı kalmaz. Okyanusu geçtik, derede boğulmayalım" ifadelerini kullandı.
İlgili bir başka gelişmeyi de buradan okuyabilirsiniz:
Geçen sezon Konya deplasmanında yaşanan puan kaybını da hatırlatan tecrübeli teknik adam, rakibin kendi sahasındaki tehlikesine dikkat çekti. Okan Buruk, Şampiyonlar Ligi karşılaşması öncesinde sahadan galibiyetle ayrılarak yakalanan havanın sürdürülmesini hedeflediklerini vurguladı.
Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun olan Buğra TAŞ, gündem analizi, kamu politikaları ve sosyal gelişmeler üzerine odaklanan araştırmacı bir editördür. Haber metinlerini oluştururken olayların toplumsal arka planını derinlemesine incelemeyi ilke edinen TAŞ, teyitli bilgiye dayalı ve şeffaf yayıncılık anlayışıyla okuyuculara güvenilir bir perspektif sunmaktadır.















