Mustafa Eskihellaç Samsunspor Karşısında 61. Maçına Çıkıyor
Trabzonspor'un savunma oyuncusu Mustafa Eskihellaç, Süper Lig'in 7. haftasındaki Samsunspor karşılaşmasında bordo-mavili formayla 61. resmi maçını oynayacak.

Trabzonspor forması giyen savunma oyuncusu Mustafa Eskihellaç, Trendyol Süper Lig’in 7. haftasındaki Samsunspor mücadelesiyle birlikte bordo-mavili ekipte 61. resmi maçına çıkmaya hazırlanıyor.
Karadeniz ekibiyle bugüne kadar 60 resmi müsabakada görev alan 29 yaşındaki futbolcu, bu süreçte 49 Süper Lig, 9 Türkiye Kupası ve 2 Avrupa kupası karşılaşmasında yer aldı. Eskihellaç, forma giydiği 60 maçlık süreçte rakip fileleri 2 kez havalandırdı.
İlgili bir başka gelişmeyi de buradan okuyabilirsiniz:
Bordo-mavili oyuncunun kaydettiği 2 gol de Türkiye Kupası mücadelelerinde gelirken, Süper Lig'de henüz gol sevinci bulunmuyor. İstikrarlı performansıyla öne çıkan futbolcu, Trabzonspor formasıyla 61. kez görev alacağı Samsunspor maçında skor katkısı vermeyi hedefliyor.

İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunu olan Okan AVŞAR, küresel teknoloji trendleri ve dijital ekonomi alanında uzmanlaşmış kıdemli bir haber editörüdür. Karmaşık dijital gelişmeleri, veri odaklı analizler ve tarafsız bir habercilik süzgecinden geçirerek okuyucuya aktaran AVŞAR, yayıncılık etiği ve doğruluk ilkeleri konusunda yüksek standartlara sahip profesyonel bir içerik üreticisidir.
