Fenerbahçe'de Kojo Oppong'dan Liverpool maçı öncesi kötü haber
Fenerbahçe'de Göztepe maçında sakatlanan Kojo Oppong'un Liverpool karşısında oynaması beklenmiyor. Dev maç 4 Kasım Çarşamba günü saat 20.45'te oynanacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de savunma oyuncusu Kojo Oppong sakatlık yaşadı aktardığına göre. Süper Lig'de sahasında Göztepe'ye 2-1 yenilen sarı-lacivertli ekipte, genç futbolcunun durumu teknik heyeti düşündürüyor.
Göztepe karşılaşmasında ilk 11'de görev yapan 22 yaşındaki Ganalı stoper, sakatlığı nedeniyle mücadelenin 84. dakikasında yerini Yiğit Efe Demir'e bıraktı. Karşılaşmanın ardından stadı sekerek terk ettiği görülen genç futbolcunun Şampiyonlar Ligi'ndeki Liverpool maçında oynaması beklenmiyor.
Dirk Kuyt'tan Sakatlık Açıklaması
Fenerbahçe Teknik Direktörü Dirk Kuyt, maçın ardından yaptığı açıklamada, Oppong'un oyundan çıkışıyla ilgili olarak "Bir ağrı hissetti ve çıkmak istediğine dair bir işaret yaptı" ifadelerini kullandı. Nathan Ake'nin yokluğunda yaşanan bu gelişmenin ardından takımın Liverpool karşısına savunmada Milan Skriniar ve Yiğit Efe Demir tandemiyle çıkabileceği belirtiliyor.
Konuyla bağlantılı bir diğer gelişme de şöyle:
Fenerbahçe'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelesi, 4 Kasım Çarşamba günü saat 20.45'te başlayacak.
Teknolojiye olan ilgim çok küçük yaşlarda olup ve haber konusunda; Güncel Ekonomi, Spor, Siyaset gibi vb. bir çok ilgili bölümlerde haber yazarlığı yaptım. Sizlere en uzman olduğum haber konular ile analizlerimi içeriklerimde paylaşacağım.






































