Beşiktaş ve Trabzonspor'un Avrupa maçlarının hakemleri açıklandı
Beşiktaş'ın Hoffenheim ile Trabzonspor'un KuPS ile oynayacağı Avrupa kupası karşılaşmalarını yönetecek hakemler UEFA tarafından duyuruldu.

UEFA, Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'nin 2. haftasında Almanya'nın Hoffenheim takımıyla deplasmanda oynayacağı maçın hakemini açıkladı. Mega Ajans ve Rek. Tic. A. Ş'nin aktardığı bilgilere göre, 15 Ekim Perşembe günü TSİ 22.00'de başlayacak karşılaşmada Belçika Futbol Federasyonu'ndan Lawrence Visser düdük çalacak. Visser'in yardımcılıklarını Ruben Wyns ile Michele Seeldraeyers üstlenecek.
Karşılaşmada dördüncü hakem olarak Kevin Van Damme görev alacak. Video Yardımcı Hakem koltuğunda Bram Van Driessche, AVAR'da ise Stuart Attwell yer alacak.
Trabzonspor'un Maçını Maltalı Barbara Yönetecek
Konferans Ligi'nde Trabzonspor, deplasmanda Finlandiya'nın KuPS takımıyla karşılaşacak. UEFA'nın internet sitesinde yer alan bilgilere göre bu maçın hakemi Maltalı Ishmael Barbara olacak.
Bu konuda daha önce yayınladığımız bir başka haber:
Barbara'nın yardımcılıklarını Luke Portelli ve Duncan Spencer üstlenecek. Dördüncü hakem Slobodan Petrovic, VAR Gianluca Aureliano ve AVAR Daniele Paterna olarak açıklandı. KuPS-Trabzonspor maçı 15 Ekim Perşembe günü Finlandiya'da TSİ 19.45'te başlayacak.
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumla Haber Merkezi, kurumların açıklamaları ve gün içindeki gelişmeleri derleyerek okurlara aktaran haber masasıdır. Düzeltme ve bilgi talepleri için iletişim sayfasını kullanabilirsiniz.
