Beşiktaş Kaptanı Orkun Kökçü'nün Ayak Bileğinde Morarma Tespit Edildi
Hoffenheim maçında sakatlanan Orkun Kökçü'nün bileğinde darbeye bağlı morarma belirlendi. Futbolcunun Trabzonspor maçında oynaması bekleniyor.

Beşiktaş kaptanı Orkun Kökçü'nün, UEFA Avrupa Ligi'nde Hoffenheim'ın deplasmanda 3-2 mağlup edildiği maçta aldığı darbeye bağlı olarak ayak bileğinde morarma tespit edildi. A Spor'un haberine göre milli futbolcunun ciddi bir sakatlığı bulunmuyor.
Siyah-beyazlı takımda Orkun Kökçü'nün pazartesi günü oynanacak Trabzonspor karşılaşmasında forma giymesi bekleniyor. Hoffenheim mücadelesinde sakatlandıktan sonra ikinci yarıda yerini Fabio Miretti'ye bırakan futbolcunun sahaya çıkıp çıkmayacağına teknik heyetin maç öncesindeki son değerlendirmesinin ardından karar verilecek.
Teknik Heyetin Sakatlık Değerlendirmesi
Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano, Hoffenheim maçının ardından Orkun Kökçü'nün durumu hakkında şu açıklamada bulunmuştu:
İlgili bir başka gelişmeyi de buradan okuyabilirsiniz:
"Orkun'un ayağında küçük bir acı var. Ayağını yere basınca kendini kötü hissetti, biz de risk almak istemedik. Onunla konuştum, çok da büyük bir şey olmadığını söylüyor. Umarım çok büyük bir sıkıntısı yoktur."
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumla Haber Merkezi, kurumların açıklamaları ve gün içindeki gelişmeleri derleyerek okurlara aktaran haber masasıdır. Düzeltme ve bilgi talepleri için iletişim sayfasını kullanabilirsiniz.
