Arda Güler ve Real Madrid sözleşme yenileme görüşmelerini sürdürüyor
Sky Sports'a göre Real Madrid ile Arda Güler arasında henüz anlaşma sağlanmadı. Görüşmelerin olumlu ilerlediği ve gelecek hafta yeni toplantı yapılacağı belirtildi.

Arda Güler'in Real Madrid ile yeni sözleşme konusunda anlaşmaya vardığına ilişkin İspanyol basınında çıkan haberlerin aksine, tarafların henüz anlaşma sağlamadığı ve imza atmadığı bildirildi. Sky Sports'un aktardığına göre, görüşmelerin olumlu ilerlediği ve her iki tarafın da sözleşmeyi uzatmak istediği kaydedildi.
Görüşmeler Gelecek Hafta Sürecek
Mevcut kontratı 2029 yılında sona erecek olan millî futbolcunun sözleşmesinin iki yıl uzatılarak 2031'e kadar geçerli olması planlanıyor. Anlaşmayı tamamlamak amacıyla gelecek hafta bir toplantı daha yapılması öngörülüyor. Yeni kontratla birlikte oyuncunun maaşının ikiye katlanacağı ve bonuslarla birlikte net 5 milyon euroyu aşacağı ifade edildi.
Sezon Performansı
Premier Lig ekiplerinin de ilgilendiği Arda Güler'in ayrılığını önlemek isteyen Real Madrid'in, anlaşma için birkaç detayı daha çözmesi gerekiyor. Futbolcu, bu sezon Real Madrid formasıyla LaLiga ve Şampiyonlar Ligi'nde toplam 10 maçta görev alırken 2 gol ve 5 asist kaydetti.
Konuyla bağlantılı bir diğer gelişme de şöyle:
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumla Haber Merkezi, kurumların açıklamaları ve gün içindeki gelişmeleri derleyerek okurlara aktaran haber masasıdır. Düzeltme ve bilgi talepleri için iletişim sayfasını kullanabilirsiniz.

