Arca Çorum FK teknik direktörü Burak Yılmaz'dan Fenerbahçe maçı açıklaması
Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Arca Çorum FK'da teknik direktör Burak Yılmaz karşılaşmayı değerlendirdi.

Arca Çorum FK, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında 8 Kasım Pazar günü sahasında Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına sürdürdü.
Teknik direktör Burak Yılmaz, kulüp tesislerindeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı değerlendirmede, Fenerbahçe karşısına kazanmak için çıkacaklarını söyledi.
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool'u 3-2 yendiğini hatırlatan Yılmaz, "Fenerbahçe'nin galip gelmesi veya gelmemesi, uzun süredir mağlup olması ya da kötü durumda olması, büyüklüğünden hiçbir şey kaybettirmez. Keza uzun senedir şampiyon olamamış olması da Fenerbahçe'nin büyüklüğünden hiçbir şey kaybettirmez. Fenerbahçe, Fenerbahçe'dir her zaman. O yüzden dün akşamki galibiyeti ya da mağlubiyetlere bakmıyoruz. Türkiye'nin önemli kulüplerinden, büyük kulüplerinden biri olan Fenerbahçe'ye karşı hazırlanıyoruz. " dedi.
Takım olarak Fenerbahçe maçına konsantre olduklarına işaret eden Yılmaz, "Biletlerimizin tükendiğini görüyoruz. Şehrimizin maça konsantre olduğunu görüyoruz. Allah'a şükür, bizler de iyi durumdayız. Önemli olan Fenerbahçe'ye karşı oyun planımızı, stratejimizi sahada hep beraber uygulayabilmek. Tabii ki de saygımız sonsuz Fenerbahçe'ye ama biz de kendi oyunumuzu, kendi stratejimizi, kendi planımızı uygulayacağız. Çekinceyle değil, inşallah güzel futbol izletip sonunda puan almak istiyoruz. " diye konuştu.
Futbol kategorisinden bir başka haber:
'Bir Eşik Maçı'
Burak Yılmaz, Fenerbahçe maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini vurgulayarak, şunları kaydetti: "Kazanmak için elimizden gelen her şeyi, belki fazlasını yapacağız. Sonra milli takım arasına gireceğiz. Fenerbahçe'ye karşı kazanmış olduğumuz galibiyetle Erzurumspor'a karşı aldığımız galibiyetin arasında puan olarak bir fark yok ama öz güven açısından bize çok şeyler katacaktır. Şehrimize büyük şeyler katacaktır. Belki bizim için bu bir eşik maçıdır. Belki yukarıya doğru ivmelenme yaşayacağız. Yoksa puan olarak alınmış her puan, herkesten alınmış her puanla eşit. "
Yılmaz, Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevine Emre Belözoğlu'nun getirilmesiyle ilgili, "Emre Belözoğlu'nun gelişi ya da İsmail Kartal'ın olmayışı benim için önemli değil. Önemli olan Fenerbahçe'ye karşı oynayacak olmamızdır. Emre Belözoğlu yeni gelmiş olabilir. Başarılar diliyorum kendisine ama benim için pek fazla bir önemi yok. " değerlendirmesinde bulundu.
Yorumla Haber Merkezi, kurumların açıklamaları ve gün içindeki gelişmeleri derleyerek okurlara aktaran haber masasıdır. Düzeltme ve bilgi talepleri için iletişim sayfasını kullanabilirsiniz.















