A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar A Ligi C Grubu karşılaşmasında Fransa ile Kocaeli'de karşı karşıya geldi. Mücadeleye sahne olan Turka Kocaeli Stadyumu'ndaki maçta, yeşil-siyahlı ekibin eski futbolcusu Barış Civelek'in saha kenarında güvenlik görevlisi olarak yer alması gecenin en çok konuşulan detayları arasında bulundu.
Kocaelispor Geçmişi ve Kente Hizmet
Kocaeli doğumlu olan Barış Civelek, futbol kariyerine Kocaelispor altyapısında başlangıç yaptı. Uzun yıllar boyunca kulübün formasını giyen deneyimli isim, takımın zorlu ve sancılı dönemlerinde de kadroda kalarak kente futbolcu sıfatıyla hizmet etmeyi sürdürdü.
Sahalardan Güvenlik Görevliliğine
Geçmiş yıllarda yeşil sahalarda ter döken ve taraftarların yakından tanıdığı Barış Civelek, bu kez Türkiye ile Fransa arasındaki milli müsabakada saha kenarında görev üstlendi. Eski futbolcunun bu fedakâr ve örnek duruşu, tribünlerin ve sporseverlerin büyük takdirini topladı.
