Trabzonspor, Esenler Erokspor'a 90-93 Mağlup Oldu
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 5. haftasında Trabzonspor, evinde Esenler Erokspor'a 90-93 mağlup oldu.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 5. haftasında Trabzonspor, evinde Esenler Erokspor'a 93-90 mağlup oldu. Karşılaşmaya Manek'in peş peşe dışarıdan bulduğu sayılarla başlayan Trabzonspor, ilk 5 dakikayı 23-9 önde geçti. Keene ve Tillman'ın oyuna daha çok katkı vermesiyle Karadeniz ekibi, periyodu 36-25 önde tamamladı.
Trabzonspor İkinci Periyotta Üstünlüğünü Korudu
Trabzonspor ikinci periyotta oyun üstünlüğünü korudu. Tillman ve Keene'nin isabetli atışlarıyla bordo-mavililer devreye 59-42 önde girdi. Konuk ekibin daha istekli başladığı 3. periyotta McCollum etkili oyunuyla sayı farkını azaltan oyuncuların başında geldi. Çekişmeli geçen periyottan bordo-mavililer 74-68 üstün ayrıldı.
Esenler Erokspor Son Periyotta Öne Geçti
Esenler Erokspor, daha etkili başladığı 4. periyotta 32. dakikada Yebo ile farkı 3 sayıya kadar indirdi (74-71). Trabzonspor, Keene ve Tillman gibi isimlerle farkı açmaya çalışsa da konuk ekip takım savunması ve Moore'un etkili oyunuyla 35. dakikada öne geçmeyi başardı (84-85). Moore ve Davis'in bulduğu sayılarla üstünlüğünü sürdüren Esenler Erokspor, maçtan 93-90 galip ayrıldı.
İlgili bir başka gelişmeyi de buradan okuyabilirsiniz:
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumla Haber Merkezi, kurumların açıklamaları ve gün içindeki gelişmeleri derleyerek okurlara aktaran haber masasıdır. Düzeltme ve bilgi talepleri için iletişim sayfasını kullanabilirsiniz.





























































