Muhtemel Aşk'ta Şoke Eden Paris Kararı: Defne İle Tamer Gitti Kadir Yıkıldı
SHOW TV dizisi Muhtemel Aşk 16. bölümüyle ekrana geldi. Defne ve Tamer Paris'e uçarken Kadir büyük şok yaşadı. İşte son bölümde yaşanan tüm gelişmeler.

SHOW TV ekranlarında yayınlanan, MF Yapım imzalı Muhtemel Aşk dizisinin 16. bölümünde Defne'nin Tamer ile Paris'e gitmesi Kadir'i derinden sarstı. Yapım, #MuhtemelAşk etiketiyle X platformunda yaklaşık iki saat zirvede yer aldı.
Hastaneden Eve Uzanan Gerilim ve Yalıdaki Boşanma
Ali'nin arı sokmasıyla fenalaşması Kadir, Defne ve Tolga'yı bir araya topladı. Doktor Tamer müdahale ettikten sonra eve dönen ikili duygusal anlar geçirse de sabahında Defne'nin gitmesini istemesiyle gerilim tırmandı.
Tolga cephesinde DNA şüphesi sürerken, Özlem gizlice Kader araştırmasına girişti. Şirket bilgisayarından Oğuz'un temin ettiği belgeyi inceleyen Tolga, Amerikalıların liderinin Kader Emindağ olduğunu fark etti. Mine ise Suzi ve Melis yardımıyla Bartıner yalısını terk ederek ayrılık kararını kesinleştirdi, Kadir'in eski mektubu Suzi'ye geçti.
İglo Hamlesi, Mektuplar ve Sarsıcı Ayrılık
Kadir kovulduğu konutu satın alarak tapu çıkardı ve bahçede kurduğu igloya taşındı. Tamer'in Defne'ye uçak bileti verdiği sırada Kadir elektrikleri keserek kıskançlığını dışa vurdu, ardından Defne'nin kaleme aldığı eski zarfları buldu.
Tolga Kader bilgisini paylaştığında Kadir kardeşini bulma planını sundu, o esnada aniden bayılan Levent acilen hastaneye götürüldü. Kadir'in eşyalarını evde göremeyen Defne, Tamer'in biletini alarak onunla yola çıktı. Kadir, ikilinin Paris'e uçtuğunu Yiğit üzerinden öğrendi.
Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez'in oturduğu yapımın kadrosunda Ayça Ayşin Turan, Ekin Koç, Feyyaz Şerifoğlu, Cansel Elçin, Evrim Doğan, Hayal Köseoğlu, Yonca Şahinbaş, Müge Bayramoğlu, Ege Erkal, Bahtiyar Memili, Melis Minkari, Selen Domaç, Tugay Erdoğan, Özgür Berber ve Ahmet Ayaz Küçükoğlu bulunuyor. Dizi perşembe akşamları saat 20.00'de ekrana geliyor.

Burak Ulu, dijital gazetecilik, haber doğrulama (fact-checking) ve arama motoru optimizasyonu (SEO) odaklı haber üretimi alanlarında 8 yılı aşkın deneyime sahip bir gazeteci ve editördür. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun olan Ulu, üniversite yıllarında yerel ve ulusal ajanslarda muhabirlik yaparak sektöre adım atmıştır. Kariyeri boyunca politika, ekonomi, güncel gelişmeler ve teknoloji kategorilerinde yüzlerce özel habere, röportaja ve saha araştırmasına imza atmıştır.