Unlu yonetmen Michael Mann atis poligonunda kazayla vuruldu
Unlu yonetmen Michael Mann, Los Angeles'taki bir atis poligonunda silahini kilifina koymaya calisirken kazara kendini bacagindan yaraladi.

Los Angeles'ta bir poligonda atis calismasi yapan 83 yasindaki yonetmen Michael Mann, silahinin yanlislikla ates almasi neticesinde hastaneye kaldirildi.

Ünlü yönetmen Michael Mann kazayla kendini vurdu
Poligonda atış talimi yapan 83 yaşındaki yönetmen Michael Mann, silahının istemeden ateş alması sonucu kendini yaraladı
Ünlü yönetmen ve yapımcı Michael Mann, atış poligonunda yanlışlıkla kendini vurdu. Cumartesi saat 16.00 civarında Los Angeles'taki bir atış poligonunda meydana gelen olay sonrası 83 yaşındaki Mann, saglik kurulusuna kaldırıldı.
1995 yapımı 'Heat' filmiyle tanınan Mann'in, silahını kılıfına koymaya çalışırken silahın ateş aldığı ve yönetmenin bacağından vurulduğu öğrenildi.
KENDİ BACAĞINI VURDU
Polis, olayın şehrin batısında bulunan, sadece üyelere açık kapalı atış kulübü The Range LA'de meydana geldiğini açıkladı. Poligon, genellikle Hollywood elitlerine, stüdyo yöneticilerine ve yüksek profilli oyunculara hizmet veriyor ve yıllık üyelik ücretleri üç bin dolardan 20 bin dolara kadar değişiyor.
Gündem kategorisinden bir başka haber:
Polis raporunda, Mann'in kasten kendini vurmadığı ve eğitim sırasında meydana gelen bir kazada yanlışlıkla silahı kendi bacağına ateşleyerek yaralandığı belirtildi.
SÖZCÜSÜNDEN AÇIKLAMA
Mann'in basın sözcüsü, "Cumartesi günü, bir atış poligonunda, silah kılıfındayken kazara ateş aldı ve film yönetmeni Michael Mann hafif bir yaralanma geçirdi. Tedavisi yapıldı ve taburcu ediliyor" açıklamasını yaptı.
Mann, 'Manhunter' (1986), 'The Last of the Mohicans' (1992), 'Ali' (2001) ve 'Collateral' (2004) gibi bir dizi önemli filmin yönetmenliğini üstlendi. Yönetmen, kariyeri boyunca dört kez Oscar'a aday gösterildi ancak bugüne dek hiç kazanamadı.
Gündem kategorisinden bir başka haber:
En son filmi, Adam Driver ve Penelope Cruz'un başrollerini paylaştığı 2023 yapımı 'Ferrari'ydi.
Şu anda uzun zamandır beklenen 'Heat' filminin öncesini anlatan bir film üzerinde çalışan Mann, yıldızlarla dolu bir oyuncu kadrosu oluşturdu. Filmde Stephen Graham, Leonardo DiCaprio, Christian Bale, Adam Driver, Jason Clarke ve Odessa Young'ın yer aldığı öğrenildi.
Haberi Derleyen: Okan AVŞAR
İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunu olan Okan AVŞAR, küresel teknoloji trendleri ve dijital ekonomi alanında uzmanlaşmış kıdemli bir haber editörüdür. Karmaşık dijital gelişmeleri, veri odaklı analizler ve tarafsız bir habercilik süzgecinden geçirerek okuyucuya aktaran AVŞAR, yayıncılık etiği ve doğruluk ilkeleri konusunda yüksek standartlara sahip profesyonel bir içerik üreticisidir.















