TİMBİR Başkanı Basa’dan ATO Başkanı Baran’a Anadolu Medyası adına teşekkür plaketi
TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Anadolu medyasını temsil ederek ATO Başkanı Gürsel Baran’a desteklerinden ötürü teşekkür plaketi verdi.

ANKARA’da gerçekleşen ziyarette, TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa’ya; TİMBİR Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Cengiz Aksan, TİMBİR Genel Sekreteri ve Birlik Haber Ajansı Genel Müdürü Muhammet Kaçar ile TİMBİR İnternet Etik Kurulu Üyesi ve TİMBİR kurucularından Nihat Yıldız eşlik etti. Görüşmede, TİMBİR’in yürüttüğü çalışmalar, dijital medyanın gelişimi ve yerel basının güçlendirilmesine yönelik faaliyetler kapsamlı şekilde değerlendirildi.
TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, bu süreçte TİMBİR 2. Olağan Genel Kurulu’na sağlanan katkılardan dolayı ATO Başkanı Gürsel Baran’a teşekkür etti. Basa, desteklerinden ötürü Gürsel Baran’a teşekkür plaketi takdim ederek minnettarlığını ifade etti.
ATO Başkanı Gürsel Baran, internet medyasının haber alma süreçlerindeki öneminin giderek arttığını vurguladı. Baran, TİMBİR’in dijital medyanın kurumsallaşması ve yerel basının güçlendirilmesi adına yaptığı önemli çalışmaları takdirle karşıladığını belirtti. Yeni dönemde TİMBİR’e başarılar dileyen Baran, Anadolu medyası adına da teşekkürlerini iletti.
Öte yandan, Dr. Süleyman Basa da, TİMBİR 2. Olağan Genel Kurulu sürecine verdiği destek ve Anadolu medyasına yaptığı katkılar için tekrar ATO Başkanı Gürsel Baran’a teşekkür etti. 

Haberin Editörü: Buğra TAŞ
Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun olan Buğra TAŞ, gündem analizi, kamu politikaları ve sosyal gelişmeler üzerine odaklanan araştırmacı bir editördür. Haber metinlerini oluştururken olayların toplumsal arka planını derinlemesine incelemeyi ilke edinen TAŞ, teyitli bilgiye dayalı ve şeffaf yayıncılık anlayışıyla okuyuculara güvenilir bir perspektif sunmaktadır.















