Sivas Divriği'de 7 gündür kayıp olan Büşra bebek soruşturmasında babadan şok ifade: "Ne olduğunu bilmiyorum
Sivas Divriği'de kaybolan 11 aylık Büşra bebeğin soruşturmasında anne E.B.'nin suçladığı baba Y.B.'nin savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı.

Sivas’ın Divriği ilçesi kırsalında 7 gün önce kaybolduğu bildirilen 11 aylık Büşra bebek vakasına ilişkin yürütülen soruşturmada kritik bir gelişme yaşandı. Soruşturma dosyasında, anne E. B.'nin ikinci ifadesinde suçlamalarda bulunduğu baba Y. B.'nin savcılıkta verdiği ifadenin detayları gün yüzüne çıktı.
Babanın Savcılık İfadesinin Detayları
Gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen baba Y. B., savcılık sorgusunda hakkındaki iddiaları yanıtladı. Y. B., küçük kızına ne olduğunu bilmediğini ve olay hakkında hiçbir bilgisi bulunmadığını savundu.
Annenin Çelişkili İfadeleri ve Suçlama
Soruşturmayı derinleştiren güvenlik güçleri, anne E. B.'nin ifadelerine odaklandı. Anne E. B., olayla ilgili verdiği ikinci ifadesinde eşi Y. B.'yi bebeğini öldürmekle suçladı.
Arama Çalışmaları ve Soruşturmanın Seyri
Bölgede jandarma ve arama kurtarma ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar çok yönlü olarak devam ediyor. Divriği kırsalında kayıp bebeğe ve olayın aydınlatılmasına yönelik soruşturma titizlikle sürdürülüyor.
Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun olan Emre ALADAĞ, dijital medya teknolojileri ve internet gazeteciliği alanında derinlemesine uzmanlığa sahiptir. Bilgi teknolojileri ile habercilik pratiklerini profesyonelce birleştiren ALADAĞ; dijital dönüşüm, yazılım trendleri ve teknoloji dünyasındaki güncel gelişmeleri teknik bir hassasiyetle analiz etmektedir. Yayıncılık etiği ve doğruluk ilkelerinden taviz vermeyen profesyonel yaklaşımıyla, karmaşık dijital süreçleri okuyucular için anlaşılır, stratejik ve güvenilir içeriklere dönüştürmektedir.















