Sakarya'nın tarihi ve doğal güzellikleri öğrencilerle buluştu
Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği tanıtım gezileriyle 87 genç, şehrin doğal ve kültürel zenginliklerini yakından tanıdı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği tanıtım gezileri kapsamında, Adapazarı Gençlik Merkezi gönüllüleri ile Sakarya Üniversitesi öğrenci topluluklarından oluşan toplam 87 genç, kentin tarihi, doğal ve kültürel zenginliklerini yerinde inceleme fırsatı buldu.
Güney Rotası boyunca gerçekleştirilen programın ilk durağı Sakarya İl Ormanı Tabiat Parkı oldu. Doğayla iç içe vakit geçiren katılımcılar, ardından Ali Fuat Cebesoy Müzesi ve 2. Bayezid Köprüsü'nü ziyaret etti.
Gezinin devamında Pamukova Esentepe Park'ı ziyaret eden öğrenciler bölgenin doğal güzelliklerini keşfederken, programın son durağı ise geleneksel mimarisi ve tarihi dokusuyla öne çıkan Taraklı oldu.
Gündem kategorisinden bir başka haber:
Haberi Derleyen: Emrah Aladağ
Teknolojiye olan ilgim çok küçük yaşlarda olup ve haber konusunda; Güncel Ekonomi, Spor, Siyaset gibi vb. bir çok ilgili bölümlerde haber yazarlığı yaptım. Sizlere en uzman olduğum haber konular ile analizlerimi içeriklerimde paylaşacağım.














