Sakarya'da doğa yürüyüşleri İnönü ve Ercova yaylalarında devam etti
Sakarya Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Sonbahar Doğa Yürüyüşleri etkinliği kapsamında doğaseverler, Pamukova'daki İnönü ve Ercova yaylalarında yürüdü.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Sonbahar Doğa Yürüyüşleri, Pamukova'da yer alan İnönü ve Ercova yaylalarında devam etti. Belediyeden paylaşılan bilgiye göre, doğa tutkunları yüksek rakımlı yaylalarda kilometrelerce süren parkuru tamamladı.
Uzman rehberler eşliğinde yürüyen katılımcılar, etkinlikte hafif egzersiz, ısınma ve kas germe hareketleri yaptı. Doğaseverler; yükselen patikalar, orman içi geçişleri ve geniş manzaralar boyunca sonbaharda yeşilin her tonunu barındıran renkli görüntüleri izleme fırsatı buldu.
İlgili bir başka gelişmeyi de buradan okuyabilirsiniz:
Teknolojiye olan ilgim çok küçük yaşlarda olup ve haber konusunda; Güncel Ekonomi, Spor, Siyaset gibi vb. bir çok ilgili bölümlerde haber yazarlığı yaptım. Sizlere en uzman olduğum haber konular ile analizlerimi içeriklerimde paylaşacağım.
