Rize Pazar’da PAKUT’a 2 günlük ilk yardım eğitimi verildi
Rize İl Sağlık Müdürlüğü, Pazar ilçesinde PAKUT’a 2 günlük ilk yardım eğitimi düzenledi; 15 ekip ve üyeleri katıldı.

Rize’nin Pazar ilçesinde olası afet durumlarında ilk müdahalede vatandaşa yardımcı olmak amacıyla Rize İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri PAKUT’a 2 günlük eğitim verdi.
PAKUT yetkilileri, Pazar Arama Kurtarma Ekibi olarak acil durumlarda müdahale edebilmek için alınan ilk yardım eğitiminin 2 gün sürdüğünü belirtti. Yetkililer, verilen eğitimlerin devam edeceğini ifade etti.
İlk etap eğitimini 15 Pazar Arama Kurtarma Ekibi ve üyeleri aldı. Eğitimler Pazar Arama Kurtarma Ekibi kapsamında yürütüldü.
Eğitim, Pazar Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünde yer alan konferans salonunda gerçekleştirildi. Sunumlar Rize İl Sağlık Müdürlüğü eğitmenleri tarafından verildi.
Haberin Editörü: Emre Aladağ
Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun olan Emre ALADAĞ, dijital medya teknolojileri ve internet gazeteciliği alanında derinlemesine uzmanlığa sahiptir. Bilgi teknolojileri ile habercilik pratiklerini profesyonelce birleştiren ALADAĞ; dijital dönüşüm, yazılım trendleri ve teknoloji dünyasındaki güncel gelişmeleri teknik bir hassasiyetle analiz etmektedir. Yayıncılık etiği ve doğruluk ilkelerinden taviz vermeyen profesyonel yaklaşımıyla, karmaşık dijital süreçleri okuyucular için anlaşılır, stratejik ve güvenilir içeriklere dönüştürmektedir.
