Pendik'teki yol tartışmasında iki sürücüye de para cezası verildi
İstanbul Pendik'te trafikte tartışan otomobil ve motosiklet sürücülerine toplamda 431 bin lira idari para cezası kesilirken araçlar trafikten menedildi.

İstanbul Pendik'te, trafikte tartıştığı motosikletliye otomobiliyle çarparak düşüren sürücüye 190 bin lira, otomobile tekme attığı belirlenen motosikletin kullanıcısına ise 241 bin lira idari para cezası kesildi. Olay, başka bir aracın kamerasınca kaydedildi
İstanbul Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir otomobilin motosikletliye çarparak yere düşmesine neden olduğu görüntülerin bazı sosyal medya platformlarında paylaşılması üzerine çalışma başlattı.

OTOMOBİLE TEKME ATTI
AA'da yer alan habere göre yapılan incelemede, otomobil sürücüsünün motosikletliyi sollamaya çalışırken trafik güvenliğini tehlikeye düşürdüğü, motosiklet sürücüsünün de seyir halindeyken otomobile tekme attığı belirlendi.
MOTOSİKLETLİYE ÇARPIP DÜŞÜRDÜ
Çalışmaların devamında, otomobil sürücüsünün motosiklete çarparak kazaya neden olduğu ve olay yerinden uzaklaştığı belirlendi.
Gündem kategorisinden bir başka haber:
İKİSİ DE GÖZALTINA ALINDI
Plaka bilgilerinden kimlikleri belirlenen otomobil sürücüsü A.Y. (33) ile motosiklet sürücüsü S.K. (17) ekiplerce yakalandı.
İKİ SÜRÜCÜYE PARA CEZASI VE TRAFİKTEN MEN
Otomobil sürücüsü A.Y'ye 190 bin, motosiklet sürücüsü S.K'ya ise 241 bin lira olmak üzere iki sürücüye toplam 431 bin lira idari para cezası uygulandı. Her iki araç da trafikten menedildi.
Gündem kategorisinden bir başka haber:
Bu arada, trafikte yaşanan olay başka bir aracın kamerasınca kaydedilmişti.
Haberi Derleyen: Okan AVŞAR
İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunu olan Okan AVŞAR, küresel teknoloji trendleri ve dijital ekonomi alanında uzmanlaşmış kıdemli bir haber editörüdür. Karmaşık dijital gelişmeleri, veri odaklı analizler ve tarafsız bir habercilik süzgecinden geçirerek okuyucuya aktaran AVŞAR, yayıncılık etiği ve doğruluk ilkeleri konusunda yüksek standartlara sahip profesyonel bir içerik üreticisidir.















