Mauro Icardi ile Wanda Nara'nın boşanma davası sonuçlandı
Mauro Icardi ile Wanda Nara'nın İtalya'da süren boşanma davası sonuçlandı. Mahkeme, Nara'nın 250 bin Euro'luk nafaka talebini reddetti.

Nafaka Talebi Reddedildi
Milano Mahkemesi'nin verdiği karara göre, Wanda Nara'nın talep ettiği aylık 250 bin Euro'luk nafaka ve tazminat niteliğindeki nafaka istemi mahkeme tarafından reddedildi. Yargı, eski eşin ekonomik olarak geçimini sağlayabilecek yeterli gelir ve mal varlığına sahip olduğuna hükmetti. Ayrıca, eşin dava masraflarının üçte ikisini Mauro Icardi'ye geri ödemesine karar verildi.
Mal Varlığı Davası Sürüyor
Mauro Icardi, boşanma kararının ardından sosyal medyada, "Milano Mahkemesi, evliliğimin resmen sona erdiğine hükmeden boşanma kararını verdi" açıklamasını yaptı.
Futbolcu, "Mahkeme, eski eşimin talep ettiği aylık 250 bin Euro’luk nafaka isteğini reddetti. Yargı, ekonomik olarak geçimini sağlayabilecek yeterli gelir ve mal varlığına sahip olduğuna karar verdi. Talep ettiği tazminat niteliğindeki nafakayı da reddetti. Ayrıca eşimin dava masraflarının üçte ikisini bana geri ödemesine hükmetti" dedi.
Gündem kategorisinden bir başka haber:
Mal varlığıyla ilgili davanın sürdüğünü belirten Mauro Icardi, boşanma davasını İtalya’da yürütmeyi tercih etmesindeki amacın ekonomik taleplerin yargı tarafından değerlendirilmesi olduğunu ifade etti. Kararın ardından sevgilisi China Suarez dans ettiği bir video yayınlayarak paylaşımına "Bugün güzel bir gün" notunu düştü.
Teknolojiye olan ilgim çok küçük yaşlarda olup ve haber konusunda; Güncel Ekonomi, Spor, Siyaset gibi vb. bir çok ilgili bölümlerde haber yazarlığı yaptım. Sizlere en uzman olduğum haber konular ile analizlerimi içeriklerimde paylaşacağım.