Knidos Antik Kenti'nde görevli restoratör evinde ölü bulundu
Muğla'nın Datça ilçesindeki Knidos Antik Kenti kazı ekibinde restoratör olarak çalışan Murat Karatağ evinde ölü bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA'nın aktardığına göre, Knidos Ören Yeri'nde yürütülen kazı çalışmalarında ortaya çıkarılan eserlerin restorasyonunda görev yapan Murat Karatağ sabah saatlerinde işe gelmedi. Arkadaşlarının haber alamaması üzerine evine gidildi ve Karatağ odasında hareketsiz halde bulundu.
Soruşturma Sürüyor
İhbar üzerine adrese sevk edilen 112 Acil Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Murat Karatağ'ın hayatını kaybettiği belirlendi.
Karatağ'ın cenazesi Datça Belediyesi morguna kaldırıldı. Kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılacağı öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Konuyla bağlantılı bir diğer gelişme de şöyle:
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumla Haber Merkezi, kurumların açıklamaları ve gün içindeki gelişmeleri derleyerek okurlara aktaran haber masasıdır. Düzeltme ve bilgi talepleri için iletişim sayfasını kullanabilirsiniz.
