Kayseri Kadın Kolları Toplantısında Hizmet Vurgusu Yapıldı
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Kadın Kolları Danışma Meclisi Toplantısı'nda yatırımları anlattı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Kadın Kolları Danışma Meclisi Toplantısı’nda teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi Igfhaber ajansının aktardığına göre. Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonu’nda düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Toplantıya Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra AK Parti MKYK Üyeleri Meryem Karaköse ve Sibel Yıldırım, AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, milletvekilleri Ayşe Böhürler, Şaban Çopuroğlu, S. Bayar Özsoy, Murat Cahid Cıngı, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, İl Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.
Şehre Yapılan Yatırımlar ve Erciyes Vurgusu
Toplantıda konuşan Memduh Büyükkılıç, birey odaklı ve hiç kimseyi ötekileştirmeyen bir hizmet anlayışıyla çalıştıklarını belirtti. Kayseri genelindeki tüm belediyelerin el ele vererek şehre yatırımlar ulaştırdığını ifade eden Büyükkılıç, basın mensuplarına desteklerinden ötürü teşekkür etti.
Kayseri’nin turizm merkezi Erciyes’e de değinen Büyükkılıç, kayak tesisinde 2025-2026 kış sezonunda 3 milyon 300 bin ziyaretçinin ağırlandığını belirtti. Tesise atletizm pisti ile dağ kızağı kazandırıldığını aktaran Büyükkılıç, kentin 2027 Türk Dünyası Kültür Başkenti ve 2029 Dünya Spor Başkenti unvanlarını aldığını hatırlattı.
Bu konuda daha önce yayınladığımız bir başka haber:
Kırsalı ihya eden yatırım ve hizmetler için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bakanlar ve milletvekillerine teşekkür eden Büyükkılıç, projelerin artarak süreceğini kaydetti. Programın sonunda Melikgazi Belediyesi Kültür Merkezi önünde nikâh işlemleri tamamlanan yeni evli bir çiftle karşılaşan Büyükkılıç, çifti tebrik ederek mutluluk diledi.
Haberi Derleyen: Yorumla Haber Merkezi
Yorumla Haber Merkezi, kurumların açıklamaları ve gün içindeki gelişmeleri derleyerek okurlara aktaran haber masasıdır. Düzeltme ve bilgi talepleri için iletişim sayfasını kullanabilirsiniz.















