Dolar
34,5000
Euro
37,5000
© 2025 Yorumla.Net: Teknoloji, Oyun, Blog, Magazin Haberleri
Haber Yazılımı: Aladağ Bilişim

Kars'ta Din Hizmetleri Masaya Yatırıldı: Müftülükten Verimlilik Hamlesi

Kars İl Müftülüğü personel toplantısı ile din hizmetleri ele alındı.

Yayınlanma
Güncelleme
2 Dk Okuma Süresi

Kars'ta, İl Müftülüğü yetkilileri ve din görevlileri bir araya gelerek, din hizmetlerinin etkinliğini artırmaya yönelik önemli bir toplantı gerçekleştirdi.

Kars İl Müftülüğü Personel Toplantısı

İl Müftü Vekili Abdusselam Aydın'ın başkanlık ettiği toplantıya, İl Müftü Yardımcıları, Şube Müdürleri, İl Vaizleri, Müftülük Şefi, merkez ve merkeze bağlı mahallelerde görevli Din Görevlileri ile Kur’an Kursu Öğreticileri iştirak etti.

Toplantının Detayları ve Gündemi

Program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı ve İl Müftü Vekili Abdusselam Aydın'ın açılış konuşmalarıyla devam etti. Toplantıda, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın personeline iletilmesi gereken önemli konular ele alındı. Ayrıca, il genelindeki din hizmetlerinin daha verimli bir şekilde yürütülmesi için çeşitli değerlendirmeler yapıldı.

Değerlendirme ve Kapanış

Samimi bir istişare ortamında gerçekleşen toplantı, katılımcıların görüş ve önerilerini sunmasının ardından sona erdi. Toplantıda, din hizmetlerinin kalitesinin artırılması ve vatandaşlara daha iyi hizmet sunulması konularında fikir birliğine varıldı.

Kaynak: BHA

Yorumlar (0)

Yorum Yap

0 / 1000 karakter
Kaydırarak Doğrula
Küfür, hakaret, link paylaşımı ve spam içeren yorumlar yayınlanmayacaktır. IP adresiniz kayıt altına alınmaktadır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yap!

İlk yorumu sen yap! Düşüncelerini bizimle paylaş.