ANKARA - BHA - Ankara Kantinciler Esnaf Odası başkan adayı Okan Fırat, düzenlediği birlik ve dayanışma yemeğinde meslektaşlarıyla bir araya geldi. Yoğun katılımın olduğu yemekte, sektörün birlik ve beraberlik mesajı vurgulandı.
Birlik ve Dayanışma Yemeği'nde Destek Mesajları
Okan Fırat'ın düzenlediği Birlik ve Dayanışma Yemeği, kantin esnafının yoğun katılımıyla gerçekleşti. Etkinlikte konuşan Fırat, meslektaşlarına katılımlarından dolayı teşekkür etti ve gösterilen ilginin sektörün dayanışma ruhunu pekiştirdiğini ifade etti.
Yemekte dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Önceki dönem muhalefet kanadının önemli isimlerinden Kantinciler Dernek Başkanı Mehmet Güney, kürsüye çıkarak yaklaşan seçimlerde Okan Fırat'ı destekleyeceğini açıkladı. Güney'in bu birlik çağrısı salonda büyük alkış aldı.
Okan Fırat'tan Teşekkür ve Birlik Vurgusu
Başkan Adayı Okan Fırat, Mehmet Güney'in kendisine verdiği açık destekten dolayı teşekkürlerini iletti. Esnaf camiasında oluşan bu birlik tablosunun önemine dikkat çeken Fırat, ortak akıl ve iş birliği ile sektörün sorunlarına çözüm üretmeye devam edeceklerini belirtti.
Fırat, yaptığı açıklamada, "Düzenlemiş olduğumuz Birlik ve Dayanışma Yemeği'ne yoğun ilgi ve katılım gösteren tüm meslektaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Sizlerin birlik ve beraberlik içinde ortaya koyduğu bu güçlü duruş bizlere her zaman güç vermektedir. Her birinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyor, dayanışmamızın daim olmasını temenni ediyorum. Ayrıca değerli çalışma arkadaşımız Mehmet Güney'e de bu süreçte yanımızda olduğunu güçlü bir şekilde ifade ettiği için teşekkür ediyorum" dedi.
Yaklaşan Seçimler Öncesi Güç Birliği Mesajı
Yaklaşan oda seçimleri öncesinde verilen bu birlik ve güç birliği mesajı, kantin esnafı arasında memnuniyetle karşılandı. Okan Fırat, esnafın sorunlarına ortak akıl ve iş birliği ile çözüm bulmaya odaklanacaklarını yineledi.
Kaynak: BHA
Yorumlar (0)