İZMİR'DE SU İNDİRİMİ HAZIRLIĞI VE ULAŞIMA ZAM YOK MÜJDESİ
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, su tarifelerinde indirim hazırlığı yaptıklarını ve gelecek yıl ulaşıma zam planlamadıklarını açıkladı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'ne (İESOB) gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında esnaf temsilcileriyle bir araya geldi. Erkan Çakıllı'nın haberine göre, Başkan Tugay ziyarette yaptığı açıklamada vatandaşların günlük yaşamını doğrudan ilgilendiren su tarifeleri ve toplu ulaşım ücretleriyle ilgili önemli hedefleri paylaştı.
Su Tarifelerinde İndirim ve Ulaşım Planı
Başkan Tugay, su tarifelerinde indirim için hazırlık yaptıklarını belirtirken, gelecek yıl toplu ulaşım ücretlerine zam yapmayı planlamadıklarını açıkladı. Açıklanan bu hedeflerin hayata geçirilmesi durumunda, su faturalarında ve ulaşım giderlerinde İzmirlilerin bütçesine katkı sağlanması bekleniyor.
İlgili bir başka gelişmeyi de buradan okuyabilirsiniz:
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumla Haber Merkezi, kurumların açıklamaları ve gün içindeki gelişmeleri derleyerek okurlara aktaran haber masasıdır. Düzeltme ve bilgi talepleri için iletişim sayfasını kullanabilirsiniz.











































