Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Edirne'de gerçekleştirilen toplu açılış töreninin ardından Selimiye Meydanı’nda halka seslenecek. Cumhurbaşkanı, tarihi Selimiye Camii’nin restorasyonunun tamamlanmasının ardından düzenlenen açılış etkinliği için Edirne’ye gitti. Şehre inişinin ardından, Erdoğan, Cuma Namazı’nı kılmak üzere camiye geçti ve burada büyük bir kalabalık tarafından karşılandı.
Edirne'de Büyük Bir Heyecan
Cuma Namazı’nın ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Edirne Valisi Yunus Sezer ile bir araya gelmesi planlanıyor. Sonrasında Selimiye Meydanı’na geçerek halka hitap edecek olan Erdoğan için hazırlıklar çoktan başladı. Aldığı yoğun ilginin ardından meydanda, Erdoğan’ı karşılamak üzere toplanan binlerce Edirneli, Türk bayrakları eşliğinde coşkuyla bekliyor.

Bu etkinlik için Selimiye Meydanı'nda düzenlenen hazırlıklar, saatler öncesinden tamamlanmış durumda. Kalabalık, çeşitli şarkılar ve tezahüratlar eşliğinde Cumhurbaşkanı’nın meydana gelmesini sabırsızlıkla bekliyor.
Haberin Editörü: Emre ALADAĞ
İlk yorumu sen yap! Düşüncelerini bizimle paylaş.