Adana'da yerel basın, sivil toplum çalışmaları ve sosyal gelişim üzerine önemli bir görüşme yapıldı. Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Özkut Özdemir ve Kadın Kolları Başkanı Süheyla Özdemir, TİMBİR Adana Bölge Temsilcisi Resul Bozkurt ile bir araya gelerek, kentin gündeminde yer alan konuları masaya yatırdı.
Ajanda: Yerel Medya ve Sivil Toplum
Görüşme, yerel basının durumu ve sivil toplum kuruluşlarının toplum üzerindeki etkileri üzerinde yoğunlaştı. Taraflar, Adana'nın sosyal ve ekonomik gelişimine katkı sağlayacak ortak projeler üzerinde durdu.
- Medya ve sivil toplum işbirlikleri
- Adana’nın sosyal gelişimi
- Ekonomik kalkınma projeleri
Görüşme sırasında karşılıklı fikir alışverişinde bulunularak, kentin çeşitli meseleleri hakkında detaylı değerlendirmeler yapıldı.
TİMBİR Adana Bölge Temsilcisi Resul Bozkurt, bu nazik ziyaret için Özkut Özdemir ve Süheyla Özdemir’e teşekkürlerini iletti ve çalışmalarında başarılar diledi. Bu tür görüşmelerin yerel medya ve sivil toplum kuruluşlarının etkinliğini artıracağı vurgulandı.
Her iki tarafın da Adana'nın gelişimi için işbirlikleri üzerinde durması, uzun vadede önemli kazanımlar sağlayabilir.
Haberin Editörü: Okan AVŞAR
İlk yorumu sen yap! Düşüncelerini bizimle paylaş.