AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşen il başkanları toplantısında söz alarak Giresun'daki projeler hakkında değerlendirmelerde bulundu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkürlerini iletti.
Giresun İl Başkanı'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Teşekkür
Mete Bahadır Yılmaz, toplantıda yaptığı açıklamada, Giresun'da devam eden ve planlanan projelere verilen destekten dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a minnettar olduklarını belirtti. Yılmaz, ihracat rekorları kıran ildeki sanayi bölgeleri, içme suyu projesi ve afet konutları gibi önemli projeler için desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.
Giresun'un Önemli Projeleri Hakkında Bilgilendirme
Toplantıda Yılmaz, Giresun için hayati öneme sahip projeler hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a detaylı bilgiler sundu. Bu projeler arasında Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin kapasitesini artıracak 250 yataklı ek bina, Giresun merkez limanındaki Farklı Seviyeli Kavşak projesi ve Güney Çevre Yolu projesi yer alıyor.
Ulaştırma ve Sağlık Alanındaki Talepler ve Teşekkür
Yılmaz ayrıca, Giresun-Dereli-Şebinkarahisar-Sivas Karayolu üzerindeki eksikliklerin giderilmesi konusunu da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletti ve destek sözü aldı. İlin kalkınmasına yönelik her türlü yatırım için başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere, tüm bakanlara, milletvekillerine ve bürokratlara teşekkürlerini sundu.
Kaynak: BHA
Yorumlar (0)