Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız Sağanak Sonrası Sahada İnceleme Yaptı
Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız sağanak yağışın ardından sahaya inerek incelemelerde bulundu, vatandaşların taleplerini dinledi.

Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız, ilçede etkili olan sağanak yağış sonrasında sahaya inerek olumsuzluklardan etkilenen noktaları yerinde inceledi. Başkan Yıldız, belediye ekiplerinin yürüttüğü çalışmaları takip ederek vatandaşların sorunlarını dinledi ve ilgili birimlere talimatlar verdi.
Koordinasyon ve Çalışmalar
Belediye ekiplerinin uyarıların ardından teyakkuzda olduğunu belirten Yıldız, Sakarya Büyükşehir Belediyesi, SASKİ ve diğer ilgili kurumlarla tam bir koordinasyon içerisinde hareket edildiğini vurguladı. Sahada özveriyle görev yapan personele kolaylıklar dileyen Yıldız, mağduriyetlerin önüne geçmek için yoğun mesai harcandığını ifade etti.
"Ekiplerimizle birlikte sahadayız. Yağışın başladığı ilk andan itibaren gerekli tedbirlerimizi aldık ve ilgili kurumlarımızla koordineli şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamaması için ekiplerimiz görev başında. Geyve’nin her noktasında çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz"

Burak Ulu, dijital gazetecilik, haber doğrulama (fact-checking) ve arama motoru optimizasyonu (SEO) odaklı haber üretimi alanlarında 8 yılı aşkın deneyime sahip bir gazeteci ve editördür. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun olan Ulu, üniversite yıllarında yerel ve ulusal ajanslarda muhabirlik yaparak sektöre adım atmıştır. Kariyeri boyunca politika, ekonomi, güncel gelişmeler ve teknoloji kategorilerinde yüzlerce özel habere, röportaja ve saha araştırmasına imza atmıştır.