Visal Derneği, Gazze'deki son durumu ve geleceğini ele almak üzere önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Etkinlikte, alanında uzman iki isim konuşmalarıyla katılımcılara ışık tutacak.
Gazze'deki Son Durum: Zeynel Abidin Özkan'ın Gözünden
Aktivist Zeynel Abidin Özkan, Sumud Filosu'ndaki deneyimlerini aktararak, "Sumud filosundan sonraki Gazze ne durumda?" başlıklı bir konuşma yapacak. Özkan, bölgedeki güncel gelişmeleri ve insani durumu tüm detaylarıyla katılımcılarla paylaşacak.
Ateşkes Sonrası Gazze'nin Geleceği: Diplomatik Analiz
Filistin Diplomasi Merkezi (FİDE) Başkanı Dr. Zahir Beyoğlu, gazeteci ve akademisyen kimliğiyle etkinlikte yer alacak. Dr. Beyoğlu, "Ateşkes anlaşmasından sonra Gazze’nin geleceği – diplomatik analiz" başlıklı sunumunda, bölgedeki siyasi ve diplomatik süreci değerlendirecek ve geleceğe dair öngörülerini paylaşacak.
Visal Derneği'nden Çağrı
Visal Derneği, düzenlediği bu anlamlı etkinlikle, toplumun her kesimini Gazze'deki yetimlere destek olmaya ve onların yanında yer almaya davet ediyor. Dernek, bu etkinliğin farkındalık yaratmasına ve yardımların artmasına katkı sağlamayı amaçlıyor.
Kaynak: BHA
Yorumlar (0)