Fon soruşturmasında gözaltı sayısı 31'e yükseldi
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen fon soruşturmasında 5 şüpheli daha gözaltına alındı ve toplam gözaltı sayısı 31'e ulaştı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen fon soruşturması kapsamında, Habertürk'ün aktardığına göre 5 şüpheli daha gözaltına alındı. SPK tarafından iletilen raporlar ve yapılan yazılı başvurular doğrultusunda daha önce 31 kişi hakkında gözaltı kararı verilmişti.
Devam eden operasyonlar sonucunda gözaltına alınan 5 kişinin kimlik bilgileri de netleşti. Bu kapsamda Hakan Eryılmaz, Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik Genel Müdürü Taha Çakmak’ın özel kalemi Fatih Uğur, Tera Holding Genel Müdür Yardımcısı Seda Tarım Kocabalkan, KUYAS Yatırım Yöneticisi Abdullah Dal ve eski Başbakan Danışmanı AK Parti eski Milletvekili Ertan Aydın gözaltına alındı.
Konuyla bağlantılı bir diğer gelişme de şöyle:

Yorumla Haber Merkezi, kurumların açıklamaları ve gün içindeki gelişmeleri derleyerek okurlara aktaran haber masasıdır. Düzeltme ve bilgi talepleri için iletişim sayfasını kullanabilirsiniz.















