DENİZLİ'DE MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ'NE OPERASYON: BAŞKAN ŞENİZ DOĞAN GÖZALTINDA
Denizli Merkezefendi Belediyesi'ne yönelik düzenlenen operasyonda Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve eşi gözaltına alındı. Aramalar sürüyor.

Denizli'de Merkezefendi Belediyesi'ne yönelik bir operasyon düzenlendi. Habertürk'ün aktardığına göre gerçekleştirilen bu operasyon kapsamında, Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve eşi Mehmet Ali Doğan'ın da aralarında bulunduğu şüpheliler gözaltına alındı.
Yetkililer tarafından yapılan bilgilendirmelere göre, belediye binasında ve Başkan Doğan'ın evinde polisin arama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.
Konuyla bağlantılı bir diğer gelişme de şöyle:

Burak Ulu, dijital gazetecilik, haber doğrulama (fact-checking) ve arama motoru optimizasyonu (SEO) odaklı haber üretimi alanlarında 8 yılı aşkın deneyime sahip bir gazeteci ve editördür. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun olan Ulu, üniversite yıllarında yerel ve ulusal ajanslarda muhabirlik yaparak sektöre adım atmıştır. Kariyeri boyunca politika, ekonomi, güncel gelişmeler ve teknoloji kategorilerinde yüzlerce özel habere, röportaja ve saha araştırmasına imza atmıştır.















