Bahçeli ve Dervişoğlu Anıtkabir merdivenlerinden kol kola indi
MHP lideri Devlet Bahçeli ile İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Cumhuriyet Bayramı töreni sonrasında Anıtkabir'de kol kola görüntülendi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla devlet erkanının katıldığı Anıtkabir'deki resmî törenin ardından dikkat çeken bir görüntü kaydedildi. Habertürk'ün aktardığı bilgilere göre, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu tören sonrasında merdivenlerden kol kola indi.
İHA'nın haberine göre ikili, merdivenden indikleri sırada kısa ve samimi bir sohbet gerçekleştirdi. O anlar ise töreni takip eden kameralara yansıdı.
Gündem kategorisinden bir başka haber:

Haberi Derleyen: Buğra TAŞ
Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun olan Buğra TAŞ, gündem analizi, kamu politikaları ve sosyal gelişmeler üzerine odaklanan araştırmacı bir editördür. Haber metinlerini oluştururken olayların toplumsal arka planını derinlemesine incelemeyi ilke edinen TAŞ, teyitli bilgiye dayalı ve şeffaf yayıncılık anlayışıyla okuyuculara güvenilir bir perspektif sunmaktadır.











