Artvin Hopa'da heyelan: 1 kişi hayatını kaybetti
Artvin'in Hopa ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen heyelanda yamaçtan kopan kaya kütleleri araçların üzerine düştü, olayda 1 kişi yaşamını yitirdi.

Artvin'in Hopa ilçesinde Karadeniz Sahil Yolu üzerindeki Esenkıyı TIR Parkı'nda sabah saatlerinde heyelan meydana geldi. İHA'nın aktardığına göre yamaçtan kopan büyük kaya kütlelerinin park halindeki araçların üzerine düştüğü olayda 1 kişi hayatını kaybetti.
İhbar üzerine bölgeye AFAD, Hopa Arama Kurtarma, itfaiye, emniyet, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Heyelanda bir tanker yan yatarken araçlarda hasar oluştu, çevredeki bitki örtüsü ve altyapı da zarar gördü.
Gündem kategorisinden bir başka haber:
Olay yerinde arama kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmaları sürerken, emniyet ve jandarma ekipleri yeni heyelan ihtimaline karşı çevre güvenliğini sağlamaya devam ediyor.

Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun olan Emre ALADAĞ, dijital medya teknolojileri ve internet gazeteciliği alanında derinlemesine uzmanlığa sahiptir. Bilgi teknolojileri ile habercilik pratiklerini profesyonelce birleştiren ALADAĞ; dijital dönüşüm, yazılım trendleri ve teknoloji dünyasındaki güncel gelişmeleri teknik bir hassasiyetle analiz etmektedir. Yayıncılık etiği ve doğruluk ilkelerinden taviz vermeyen profesyonel yaklaşımıyla, karmaşık dijital süreçleri okuyucular için anlaşılır, stratejik ve güvenilir içeriklere dönüştürmektedir.