Antalya'da şömineyi benzinle yakmak isteyen kişi yaralandı
Antalya'nın Manavgat ilçesinde şömineyi benzinle tutuşturmak isteyen kişi yaralandı, çıkan yangında ev ise kullanılamaz hâle geldi.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde şömineyi benzinle yakmak isteyen bir kişi yaralanırken, çıkan yangında ev kullanılamaz hâle geldi. Habertürk'ün aktardığı bilgilere göre olay, Taşağıl Mahallesi'nde meydana geldi.
Evinde bulunan şöminedeki odunları benzin dökerek tutuşturmak isteyen 54 yaşındaki Kerim Aydilek, parlayan ateşin çevreye sıçraması sonucu evde yangın çıkmasına neden oldu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangın sonucunda ev kullanılamaz hâle geldi. Olayda yaralanan Aydilek, sağlık ekiplerince Serik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Aydilek'in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Gündem kategorisinden bir başka haber:
Haberi Derleyen: Okan AVŞAR
İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunu olan Okan AVŞAR, küresel teknoloji trendleri ve dijital ekonomi alanında uzmanlaşmış kıdemli bir haber editörüdür. Karmaşık dijital gelişmeleri, veri odaklı analizler ve tarafsız bir habercilik süzgecinden geçirerek okuyucuya aktaran AVŞAR, yayıncılık etiği ve doğruluk ilkeleri konusunda yüksek standartlara sahip profesyonel bir içerik üreticisidir.















