Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Uzat Elini Kültür Eğitim Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Şerife Zekiye Özmut ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
Görüşmede derneğin faaliyet alanları, yürüttüğü sosyal yardım çalışmaları ve hayata geçirilmesi planlanan projeler ele alınırken, Ankara Kent Konseyi ile gerçekleştirilebilecek olası iş birliği alanları değerlendirildi.
Görüşmede, derneğin faaliyet alanları ve sosyal yardım çalışmalarının kapsamı konuşuldu. Hayata geçirilmesi planlanan projeler de masaya yatırılırken, Ankara Kent Konseyi ile iş birliği kurulabilecek başlıklar üzerinde duruldu.
Taraflar, derneğin sosyal yardım ve proje yaklaşımının Ankara Kent Konseyi’nin çalışma alanlarıyla nasıl değerlendirilebileceği konusunda fikir alışverişinde bulundu. Görüşmede, ortak üretilebilecek adımlar için çalışma zemini aranarak konu ele alındı.
lerin ardından, Ankara Kent Konseyi ile derneğin ortaklaşa yürütebileceği çalışmaların sosyal yardım ve proje süreçlerini daha görünür ve sürdürülebilir hale getirmesi hedeflendi. İlerleyen süreçte planlamaya dönüştürülebilecek iş birliği başlıklarıyla ihtiyaç sahiplerine yönelik desteklerin daha geniş kitlelere ulaşması amaçlandı.

