Aksaray'da drift atan sürücü polise direndi: 10 araç hasar gördü
Aksaray'da polisin 'dur' ihtarına uymayan ve kaçarken 10 araca çarpan sürücü, bıçakla polise saldırdıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aksaray'ın Ortaköy ilçesinde dün öğleden sonra meydana gelen olayda, drift yapan bir sürücü kendisini durdurmak isteyen trafik ekiplerine bıçakla saldırdıktan sonra kovalamaca sonucu yakalanarak mahkemece tutuklandı.
Aksaray da olay, dün saat 16.00 sıralarında Ortaköy ilçesinde gerçekleşti. Denetim yapan trafik polisleri drift atan otomobil sürücüsüne dur ihtarında bulundu. EKİP OTOSU DAHİL 10 ARACA VURDU DHA da yer alan habere göre sürücü ihtara uymayarak kaçmaya başladı. Polis aracı ve 9 araca çarpan sürücüyü polis ekipleri biber gazı sıkıp durdurmak istedi.
Bıçakla Polisin Üzerine Yürüdü
Araçtan inen sürücü elindeki bıçakla polis ekiplerinin üstüne yürüdü. Polis ekiplerinden kurtulan sürücü tekrar otomobiline binip kaçarken, polis ekibi otomobilin lastiğine ateş etti.

OLAY ANI KAMERAYA YANSIDI Bir süre sonra takviye gelen polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirilen sürücü yakalandı. Olay anı ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
365 Bin TL Para Cezası Kesildi
Servet Aldırmaz’a dur ikazına uymamak , alkollü araç kullanmak ve drift atmak suçlarından toplam 365 bin lira, para cezası yazılarak ehliyetine el konuldu. CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ Aracı ise çekici ile otoparka çekildi. Servet Aldırmaz, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Gündem kategorisinden bir başka haber:

Haberi Derleyen: Okan AVŞAR
İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunu olan Okan AVŞAR, küresel teknoloji trendleri ve dijital ekonomi alanında uzmanlaşmış kıdemli bir haber editörüdür. Karmaşık dijital gelişmeleri, veri odaklı analizler ve tarafsız bir habercilik süzgecinden geçirerek okuyucuya aktaran AVŞAR, yayıncılık etiği ve doğruluk ilkeleri konusunda yüksek standartlara sahip profesyonel bir içerik üreticisidir.















