ABD Başkanı Trump'tan İran Açıklaması: Savaş Yakında Bitecek
ABD Başkanı Donald Trump, İran ile savaşın yakında biteceğini belirterek Tahran'dan nükleer silah edinmeyeceklerine dair garanti istediklerini söyledi.

ABD Başkanı Donald Trump, Kansas City Radio'ya verdiği röportajda, İran ile devam eden süreç ve ülkedeki akaryakıt fiyatlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu aktardığına göre. 3 Kasım'da yapılacak Kongre ara seçimlerine sayılı günler kala konuşan Trump, savaşın yakında sona ereceğini ifade etti.
ABD'nin İran'dan en temel talebinin nükleer silah edinmeyecekleri konusunda garanti verilmesi olduğunu vurgulayan Trump, bu durumun gerçekleşmesi halinde petrol fiyatlarının hızla düşeceğini dile getirdi.

İran yönetiminin anlaşma yapmayı çok istediğini savunan ABD Başkanı Trump, olası bir anlaşmanın ne zaman ve hangi koşullarda yapılabileceğine dair ise herhangi bir detay paylaşmadı.
Bu konuda daha önce yayınladığımız bir başka haber:
Haberi Derleyen: Emrah Aladağ
Teknolojiye olan ilgim çok küçük yaşlarda olup ve haber konusunda; Güncel Ekonomi, Spor, Siyaset gibi vb. bir çok ilgili bölümlerde haber yazarlığı yaptım. Sizlere en uzman olduğum haber konular ile analizlerimi içeriklerimde paylaşacağım.














