15 Temmuz Şehitler Köprüsü 03.00’te trafiğe kapatıldı
15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma Koşusu kapsamında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü saat 03.00’te çift yönlü araç trafiğine kapatıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek “15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma Koşusu” nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü saat 03.00 itibarıyla çift yönlü araç trafiğine kapatıldı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından alınan tedbirler kapsamında köprü bağlantı yollarında da trafik akışı durduruldu. Bu doğrultuda D-100 Karayolu’nun güney yönünde Beşiktaş-Sarıyer ayrımı ile kuzey yönünde Ümraniye-Altunizade ayrımı arasında araç geçişine izin verilmiyor.
Etkinlik süresince metrobüs seferleri Fatih Sultan Mehmet Köprüsü güzergâhı üzerinden gerçekleştirilecek.
Haberin Editörü: Emre Aladağ
Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun olan Emre ALADAĞ, dijital medya teknolojileri ve internet gazeteciliği alanında derinlemesine uzmanlığa sahiptir. Bilgi teknolojileri ile habercilik pratiklerini profesyonelce birleştiren ALADAĞ; dijital dönüşüm, yazılım trendleri ve teknoloji dünyasındaki güncel gelişmeleri teknik bir hassasiyetle analiz etmektedir. Yayıncılık etiği ve doğruluk ilkelerinden taviz vermeyen profesyonel yaklaşımıyla, karmaşık dijital süreçleri okuyucular için anlaşılır, stratejik ve güvenilir içeriklere dönüştürmektedir.
